Skip to main content

CDL Sloopwerken

Wij slopen alles!

Specialist in het milieukundig, en veilig slopen

Wij slopen alles! Zoekt u een specialist in het milieukundig, en veilig slopen ? Wij slopen efficiënt met oog voor mens en milieu, scheiding van afval en kostenbesparing. Wij verzorgen uw sloopwerken compleet, u krijgt één aanspreekpunt, van een vrijblijvende offerte tot oplevering. Wij hebben alle expertise onder één dak. Door onze ruime ervaring in het slopen is er niets wat wij laten staan. Dit varieert van het strippen/slopen van een badkamer tot het slopen van huizen, bijgebouwen, stallen etc. Ook adviseren wij u in het voor- en natraject.

Voor- en natraject advies

Sloopmeldingen
Het aanvragen van sloopmeldingen
Het aanvragen van sloopmeldingen
Het verzorgen van een asbestinventarisatie.
GEMEENTELIJKE INSTANTIES
Het contact met gemeentelijke instanties.
STARTMELDINGEN
Het verzorgen van de diverse startmeldingen
BEOORDELEN
Het beoordelen van offertes en aanbiedingen.
OPLEVERINGEN
Opleveringen van de werkzaamheden

Recente sloopwerken

Sloop van woningen en bijgebouwen

Sloop van gedeelte woonhuis met daar achter een schuur, dit om plaats te maken voor een schitterende woning met schuur
Precisie sloopwerk.

Ook voor de kleinere klussen draaien wij onze hand niet om. Voor deze klant hebben wij het complete huis gestript, denk hierbij aan garage en badkamervloeren maar ook het verwijderen van alle plafonds en wandtegels.

Sloopwerk op Hoogte

Sloopwerk op formaat

In combinatie met Reyrink Aannemersbedrijf uit Esbeek de gedeeltelijke sloop aangenomen van Groot Bijsterveld te Oirschot. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor VB2 Vastgoed uit Oirschot.

Van dit prachtige pand worden de naoorlogse vleugel, 6 bijgebouwen en een gedeelte tussen de kapel en oudbouw gesloopt. de werkzaamheden zijn uitgevoerd met een kraan met daar een sloopgiek van 33 meter , tevens hebben we spatscherm aan een telescoopkraan gehangen om de historische kapel te beschermen. Een mooie klus waar expertise voor vereist is.

VB2 bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.