CDL Bodemsanering

Voor ieder type verontreiniging

Doelgericht zoeken naar een oplossing

Wij helpen u snel van uw verontreiniging af door doelgericht naar een oplossing te zoeken voor ieder type verontreiniging. CDL is middel klein bedrijf maar heeft een ruime ervaring in de bodemsanering. Onze DLP/KVP ers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het verwijderen van verontreinigde grond. Dankzij onze flexibele indeling staan wij open voor uitdagingen. We schakelen snel en pakken elke bodemverontreiniging voortvarend aan, met als resultaat een schone bodem, waarop u uw plannen kunt verwezenlijken.

Grootschaliger projecten

Bodemsaneringen maken in veel gevallen deel uit van grootschaliger projecten. Bij ons vindt u alle disciplines in de voorbereidende fase onder één dak. U hebt één aanspreekpunt voor bodemsanering, sloopwerken en eventuele asbestsanering. Wij kunnen werkzaamheden combineren en optimaal op elkaar afstemmen, dat levert u een mooie kostenbesparing op.

Voorbereidend traject

Ook het voorbereidende en na traject ligt bij ons in goede handen. Wij verzorgen voor u de aanvragen van de benodigde toestemmingen tot aan de eindevaluatie ’s toe zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de papieren zaken.

Onderzoeken

Ook kunnen wij verschillende onderzoeken voor u laten verrichten zoals bijvoorbeeld een verkennend of nader bodemonderzoek. Maar ook voor een AP04 of een afperkend onderzoek bent u aan het juiste adres.

Recente bodemsanering projecten

Bodemsaneringen

Bodemsanering Poeldijk
In Poeldijk voor de firma van Kessel een bodemsanering uitgevoerd in de 3T klasse. Tijdens het verwijderen van een aantal wegen is men daar asbest tegengekomen. Dankzij het snel schakelen met IL&T was de klus snel geklaard en konden de mensen snel verder met hun werkzaamheden.

Contact

  • CDL aannemingsbedrijf
  • Domineeshof 5
  • 5512BR Vessem
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tel. 06-11011273
  • K.v.K nr. 69810737

Copyright © CDL Aannemingsbedrijf

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites